Estetik Diş Hekimliği


Gülüş Tasarımı :

Ağız yapısındaki gülüşü etkileyen tüm elemanlar ayrı ayrı birbirleri ile olan uyumunu analiz ederek gülüş tasarımının değerlendirilmesidir. Gülüş estetğini etkilen önemli faktörler dişlerin boyları, diş eti seviyeleri, üst ve alt dudak seviyeleri, diş rengi ve dişlerin çenedeki dizilişi, güldüğünüz zaman dudak ve dişlerin birbiri olan estetik uyumu, altın oaran kuralı ve gülme hattı vb. Faktörlerin birbirleri ile olan uyumlarının estetik analizleri gülüş tarımının oluşturulmasında büyük önem taşımaktadır.

Diş Beyazlatma :

Dişlerimiz de tüm vücudumuz gibi canlı hücrelerden oluşmaktadır ve zaman içerisinde sigara, alkol, şarap, kahve ve çay tüketiminden dolayı ve düzenli bakımının ve fırçalanmasının yapılmamasından dolayı beyazlıklarını, ışıltılarını kaybederler. Beyazlığını kaybeden dişler için bleaching yani Diş Beyazlatma yöntemi uygulanmaktadır.

Estetik Dolgular İnley Onley :

İnley –onley uygulamaları adı verilen bir yöntemle dişteki kayıba göre dişe özel porselen dolgular oluşturulur ve yapıştırılır. Porselen dolgular dişe özel yapılacağından estetik açıdan çok uyumludur ve uzun yıllar güvenle kullanılabilmektedir.

Porselen Lamine Diş :

Dişlerin şeklini ve renklerini kalıcı bir şekilde değiştirmek için uygulanan tedavi yöntemidir. Labarotuvar ortamında hazırlanan lamine porselen dişler, hastanın beklentisine, diş, diş etleri ve dudak yapısı ile uyum sağlayacak çok ince porselenler dişe yapıştırışarak uygulanır.

Bonding Uygulaması :

Bonding uygulaması ile dişlerin yüzeyi kazınmadan sadece gerekli olan yüzeylere bonding maddesi ile diş rengindeki kompozit rezinin uygulandığı yöntemdir.

Bu işlem tek diş için yaklaşık 1 saat ile 30 dakika arası sürebilmektedir.

Dolgular :

Diş çürüklerinin temizlenerek dişte kalan boşluğa dolgu maddesi yerleştirilmesiyle dolgu tedavisi yapılır. Dişe uygulanacak dolgu maddesininde seçimi önemlidir. Estetik görünüşü kadar dişe uyum sağlaması ve dayanıklılık süresi ve mukavemetinin de iyi olması gerekir.

Recontouring :

Recontouring türkçe karşılı yeniden kontürleme işlemi. Gülüş tasarımını etkileyn faktörler göz önüne alınarak dişlerin şekillerinin , boyutlarının ya da yüzey kontürlerinden küçük küçük aşındırma yapılarak düzeltimesi yönetime recontouring.

Resimler

RANDEVU TALEP ET

Randevu Talep Formu

Not: Kesin randevu günü ve saati için sizi telefonla geri arayacağız.
Sepetim

Sepetim

Resim Ürün Adı Adet Birim Fiyatı